Dünyada ki en popüler sosyal ağ olan instagram, yaklaşık olarak aylık 700 milyon kullanıcı barındırıyor. Bu kadar ilgi, alaka görmesinden dolayı arada yazılımsal sorunlar ortaya çıkarabiliyor. Bu sorunlar kodlama ile alakalı olabileceği gibi aynı zamanda pek çok kullanıcının birden yüklenmesi ile sonuçlanabiliyor. Örnek vermek gerekirse; pandemi döneminde özellikle hafta sonları instagram yavaşlıyor. Bunun temel sebebi çok fazla sayıda kişinin uygulamayı kullanması. Bizler de şimdiki yazımızda, son dönemde hemen hemen herkesin başına gelen Instagram Mesajları (DM) Silinmiyor Hatası 2021

Instagram Mesaj Silinmiyor Ağ İsteği Başarısız Oldu Hatası ve Çözümü

En çok karşılaşılan ve sebebi bulunamayan hatalardan birisi bu hatadır. Öncelikle belirtmeliyiz ki bu çok genel bir hatadır. Yani instagramınız da herhangi bir sorun veya saldırı yok. Bu hata da instagram mesaj silinemedi daha sona tekrar dene gibi bir yazı da görebilirsiniz. Şimdi kısaca nedeni ve sorunundan bahseceğiz.

Hata Nedeni: Bulunduğunuz ortamda ki Wİ-Fİ’ye uzak bir konumdasınız. Ya da kısıtlanmış bir ağ ile giriş yapmaya çalışıyorsunuz. Bunların dışında birden çok kişi ağ üzerinde video, oyun ya da çeşitli şeylerde zaman geçiriyor olabilir. Eğer hücresel yani kendi internetinizi kullandığınız halde bu hatayı alıyorsanız muhtemelen internetin çekmediği ya da kesintiliği olduğu bir ortamdasınız. Bu da size çözüm olmadı ise tek çare operatörünüzden kaynaklı problemlerden olmasıdır.

Çözümü: İster hücresel ister ev internetiniz olsun bu hatada ki asıl sebep internet bağlantınızdır. Siz her ne kadar iyi çeken bir ortamdayım deseniz de anlık veya saatlik problemler yaşıyor olabilirsiniz. Ya başka bir ortama girin ya da birkaç saat sonra tekrar deneyin. Sorununuz mutlaka çözülecektir.

Instagram Mesaj Silinemedi Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene Hatası

Bu 2021 yılı için diğer probleme göre nispeten daha az karşılaşılan problemdir.İnstagram’da sildiğim mesaj geri geliyor tarzında da karşınıza çıkabilir. Şimdi bunun hata ve çözümüne bir bakalım.

Hata Nedeni: Bu hata çok büyük ihtimalle sizden kaynaklanmıyor. Kısa süreli oluşan instagram genel hatalarından biri. Fakat eğer uzunca bir süredir bu hatayı alıyorsanız bir önerimiz olacaktı.

Çözümü: İlk yapmanız gerekn spam (engel) yiyip yemediğinizi öğrenmek. Eğer böyl bir durum varsa 4-5 civarı beklemek gerekiyor. Sorun bu değilse yapmanız gereken şey mesaj attığınız kişinin profiline girmek. Muhtemelen bu kişi instagram hesabını silmiş ya da dondurmuştur. Bu nedenle sizler bunu instagram kullanıcısı olarak göreceksiniz. Kişiyi engelleyin, sonrasında mesajınız otomatik olarak kaybolacaktır. Eğer hâlâ kaybolmadıysa kendiniz tekrar silmeyi deneyin.

Instagram Mesajları (DM) Silinmiyor Hatası 2021 gibi yardımcı yazılar için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.