Sosyal medya hayatımıza dahil oldukça burada ki oluşumlar da kitleleri bir arada tutmaya başlıyor. Bu kitliler genellikle genç yaş grubundaki insanları bir araya getiriyor. Topluluklar hayranlık duyduğu ya da beğendiği, eğlendiği bu grupların etrafında toplanıyor. Şimdi ki yazımız ise bu grupların bilinen en güçlü adaylarından biri olan ve genellikle 15-25 yaş arası gençlerin takip ettiği LinçSquad. Şimdi hep birlikte Linç Squad Nedir Üyeleri Kimler? bakalım.

LinçSquad Nedir?

Öncelikle Türkçesine bakacak olursak Linç Squad, Linç Ekibi anlamına gelmektedir. Biraz daha açacak olursak genellikle göz önünde bulunan ve saçma hareketler ile ünlü olan sosyal medya fenomenlerini kendi tarzlarında eleştirdikleri bir oluşumdur. Hatta bu eleştiriler nedeniyle zamanında pek çok kişiyle sorunlar yaşamışlardır. Büyük ihtimalle bu nedenle son dönemde kendi aralarında içerikler üretmeye başladılar. Bu içerikler inanılmaz derecede eğlenceli hatta bazen gerçekten bu ekibi takip edenlerin anlayacağı seviyede içeriklerdir. Gömdüm Türkiye ve Vampir Köylü Youtube üzerinden en çok izlenen yayınlarıdır.

Ekibin en tanınan ve en popüler ismi Berkcan Güven ve Efe Uygaç’tır. Fakat son dönemde bu iki isim ekip haricinde müzik de yapmaya başlamışlardır. Ayrıca ekip, aynı adlı bir marka yaratmış ve web sitesi üzerinden kıyafet satışı yapmaktadır.

Linç Squad Üyeleri

Ekip üyeleri erkeklerden oluşmaktadır. Hepsi gerçek hayatta daha öncesinden tanışık kişilerdir. Şimdi bu isimlere bir bakalım.

  1. Berkcan Güven
  2. Efe Uygaç
  3. Yağız Kurtuluş
  4. Mehmet Emre Yıldız
  5. Özgür Yılmaz
  6. Furkan Çavuş
  7. Yetkin Boy
  8. Oğuzhan Aras

Bu isimler dışında videolarda ve yayınlarda başka arkadaşları da katılmaktadır. Fakat görüldüğü kadarı ile ana isimler bunlardır. Bu isimler Youtube ve Twitch platformlarında dönem dönem yayın yapmaktadırlar.

Linç Squad Sosyal Medya Adresleri

Son olarak sizlere tüm sosyal medya ağlarını paylaşıyoruz.

  • İnstagram: lincsquad486
  • Youtube: Linç Squad

Son olarak belirtelim ki topluca yayın yaptıkları bir Twitch hesabı bulunmamaktadır. Fakat ekipten yayın yapan kişilerin kesitler halinde videoları instagram ve youtube hesabından paylaşılmaktadır.

Son olarak Linç Squad Nedir Üyeleri Kimler? gibi sosyal medya fenomenleri hakkında güncel bilgi almak isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz.