Twitch platformu her geçen gün hayatımıza yeni bir fenomen kazandırmaya devam ediyor. Canlı yayın yaparak insanlarla vakit geçirebildiğiniz bu uygulama hem Android hem de App Store’da bulunmakta. Ayrıca bu özellikleri sağlayan bir telefona sahip değilseniz de, internet tarayıcınız üzerinden de erişim sağlayabilirsiniz. İzleyici olarak isterseniz sevdiğiniz oyunun yayınlarını izleyin isterseniz muhabbetini sevdiğiniz bir yayıncının yayınını izleyin. Üstelik bunlar için harici bir ücret ödemenize gerek yok. Şimdi sözü fazla uzatmadan yaklaşık 5 aylık bir süreç içerisinde hayatımıza giren Twitch BatuhanMNT Kimdir Kaç Yaşında? ve nerede okuyor? bir bakalım.

BatuhanMNT Gerçek İsmi Nedir? Nerede Okuyor?

Kendisi BatuhanMNT kullanıcı adı ile Twitch yayınları yapmaktadır. İsminin Batuhan olduğu aşikar fakat çoğu kişi soyadını tam olarak bilmemektedir. Kendisinin soyadı Mintaş‘tır. Kullanıcı adındaki MNT kısaltması buradan gelmektedir. Twitch platformuna 2020 yılının son dönemlerinde katılmıştır fakat çok hızlı yükseliş göstermiştir. Şimdi Twitch kariyerine bir göz atalım.

Batuhan ‘BatuhanMNT’ Mintaş Twitch Hakkında Her Şey

Batuhan son dönemde özellikle HYPE (ki tıklayarak kendisi hakkında ki yazımıza ulaşabilirsiniz) adlı popüler yayıncı sayesinde gündeme gelmiştir. Fakat binlerce kişi tarafından izlenmesinin tek nedeni bu değildir. İzlenmesinin en önemli nedeni yaptığı yayınlarla eğlenceli yönü sayesinde insanlara kendisini sevdirmiş ve sevdirmeye devam ettirmesidir. Şimdi gelin bir tablo halinde Batuhanın güncel twitch kariyerine bakalım.

Twitch Kullanıcı AdıTakipçi SayısıYayın Yaptığı KategorilerOrtalama Anlık İzleyici
BatuhanMNT35.331Oyun,Sohbet1.000-2.000

Bu liste günümüz itibari ile olup, anlık olarak paylaşılmıştır. Fakat aylık olarak bu tablo güncellenecektir.

BatuhanMNT Kaç Yaşında? Hangi Okulda Okuyor?

Merak edilen diğer bir soruya hızlıca cevap vermek istiyoruz. Batuhan Mintaş günümüz 2021 itibari ile 25 yaşındadır.

Okuduğu okul ise; Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi Bilişim Sistemleridir.

BatuhanMNT Bilgisayar Donanımları

Her yayıncının olduğu gibi Batuhan’ın da bilgisayar sistemi merak konusu. Sizleri fazla bekletmeden bahsediyorum.

Mouse Steelseries Rival700
Mouse PadSteelseries Fnatic edition
KlavyeMsi GK60
HeadsetSteelseries arctis 5
MotherBoardMsi Z390 Tomahawk
CPUİ70 8700
GPUMsi Gtx 1070
Ram16 gb (DDR4 2x8gb) corsair 3000 mhz

Twitch BatuhanMNT Kimdir Kaç Yaşında? Hakkında ki yazımız hoşunuza gittiyse sizleri buradan diğer bir yayıncı olan Efe Uygaç’a bekleriz.