Twitch adlı canlı yayın platformunda, dünya çapında en çok izlenen oyun kategorisi LOL’dür. Lol (League Of Legends) tüm dünyada on milyonlarca kişinin oynadığı bir oyundur. Bu oyundaki en temel amaç rakip takımın kulelerini yıkıp inhibitörünü yok etmektir. Kısacası parayla güçlenemediğiniz nadir strateji oyunlardan bi tanesidir. Hâl böyle olunca bu oyun kategorisinde ki yayıncıların sayısı da bir hayli artıyor. Bu yayıncılar profesyonel olarak takımlarda oynayan oyuncular olabiliyor. Fakat aynı zamanda kendi çapında evde yayın yapan normal bir kişi de olabiliyor. Bizim bugünkü yazımızın konusu olan Twitch Asım ‘FabFabulous’ Cihat Kimdir Kaç Yaşında? gelin bir bakalım.

Fabulous Asım Kim? Kaç Yaşındadır?

E-Spor oyuncusu olan Asım, oyunun en renkli ve güler yüzlü karakterlerinden birisidir. Tam İsmi Asım Cihat‘tır. 15 Şubat 1996 tarihinde doğmuştur, Kova burcu’dur. Günümüz itibariyle 25 yaşındadır. Fabulousn İstanbul’da yaşamaktadır. Geçmiş soru cevap videolarında belirttiği üzere Bilgisayar Mühindisliği okuma aşamasındayken okulunu dondurup E-spora Odaklanmıştır. Lol’de genellikle Solo bölgesinde oynamaktadır. Favori şampiyonları Gangplank, Aatrox, Kennen ve Kha’zix‘dir. Ayrıca Asım Türkiye’de 13 defa şampiyonluk yaşamaştır. Şu aralar ise Twitch yayınlarına önem vermektedir. 210.000 civarı abonesi bulunmaktadır.

Fabfabulous Hangi Takımda?

Kendisi pek çok takımda yer alan bir oyuncudur. Aynı zaman da Lol’ün ilk zamanlarından beri adından çokça kez söz ettirmiştir. Dediğimiz gibi pek çok şampiyonluk yaşamıştır. Kendisinin oynadığı takımlar ise sırasıyla şu şekildedir;

  • HWA 2012
  • Dark Passage 2013
  • HWA 2014
  • SuperMassive 2016
  • SuperMassive 2016
  • Royal Youth 2019
  • Royal Youth 2020
  • Beşiktaş 2020
  • Dark Passage 2020

Fabulous Ne Demektir?

Kendisi hakkında en çok merak edilen ve sorulan soru kullanıcı adının ne anlama geldiğidir. Bu soruya yayınlarında neredeyse her gün cevap veriyor. Fakat eğer sizler bu açıklamaya denk gelemediyseniz biz sizler için bunu paylaşıyoruz. Fabulous kelime anlamı olarak Muhteşemen demektedir. Asımın isminin başındaki fazladan fab’ın (fabfabulous) tam olarak neden koyulduğunu bilmiyoruz ama muhtemelen ‘çok daha muhteşem’ anlamında ya da söylenişi güzel olunduğu için koyulmuş gibi duruyor.

Twitch Asım ‘FabFabulous’ Cihat Kimdir Kaç Yaşında? adlı yazımız da Asım Cihat Hakkında hiçbir yerde bulamayacağınız yazılarımızı sizlerle paylaştık. Eğer bu tarz E-sporcuları seviyorsanız hemen buraya basarak ilgili kategoriden istediğiniz yayıncı hakkındaki yazımızı okuyabilirsiniz.