Günlük yaşantımızın bir parçası haline gelen görsel medya artık çoğunlukla video ve canlı yayın plaformanlarına kaymış bulunmakta. Örnek vermek gerekirse yaklaşık 10 yıl önce insanlar fotoğraf ve resimlerle etkileşim kurarken artık bu kural değişmiş durumda. Çok uygun fiyatlara webcam ya da bir telefon kamerası ile isteyen herkes istediği ortamdan canlı yayına geçebiliyor. Hâl böyle olunca da bu videoların ve yayınların insanlara ulaşması için pek çok uygulama çıkmış çıkıyor. Bu uygulamaların içinde Youtube’dan sonra en popüler olarak sayılanı Twitch olarak göze çarpıyor. Sadece canlı yayına olanak sağlayan bu yayın platform dünya çapında aylık milyonlarca izleyici barındırıyor. Şimdi ise sizelere aynı zamanda profesyonel bir League Of Legends oyuncusu olan Twitch Bolulu lol Kaç Yaşında Kimdir Hangi Takımda Oynuyor? hakkında yazımızı sunuyoruz. İyi okumala dileriz.

Twitch Bolulu lol Kim? Gerçek İsmi Ne? Nereli?

Gerçek ismi Onur Can Demirol‘dur. Ailesi Türk’tür fakat kendisi İsveç‘te Doğmuştur. Memlekteki adından da anlaşılacağı üzere Bolu‘dur. Twitch’de LOL yayın kategorisinde izleyiciler ile buluşmaktadır. Bu yayınlarını ortalama olarak 1.000 ile 5.000 kişi canlı olarak izlemektedir. Twitch’de 63.500 abonesi bulunmaktadır. Hem bizce hemde çoğu kişi tarafından en yetenekli oyuncular arasında yer almaktadır. Ayrıca 2018 yılı civarında kendisi profesyonel League Of Legends oyuncusu olmuştur. Mid yani ‘orta koridor’ da oynamaktadır. En çok Zoe, Velkoz, Azir ve Galio herolarını oynamaktan keyif almaktadır.

Bolulu Lol Kariyeri ve Şu An Hangi Takımda Oynuyor?

Onur Can’ın oynadığı takımlar sırasıyla aşağıdaki gibidir.

Muzaffer Ace2016 – 2016
Sagnal Esports2018 – 2018
Takım KapadokyaHaziran 2018 – Ağustos 2018
Diabolus EsportsAğustos 2018 – Eylül 2018
1907 FenerbahçeKasım 2018 – Aralık 2019
Süper DevasaAralık 2019 – Kasım 2020
Galatasaray EsportsAralık 2020 – Halen devam etmekte

Tablodan’da anlaşılacağı üzere kariyerinde en uzun dönemini Fenerbahçe Esports’ta geçiren Bolulu, günümüz itibariyle Galatsaray Esports’da profesyonel yaşantısına devam etmektedir.

Bolulu Lol Yaşı Kaç?

Açıkcası kendisinin yaşı hakkında neredeyse hiçbir kaynak yoktur fakat biz sizler için bunu araştırıp bulduk. Bolulu günümüz itibariyle 24 yaşındadır.

Bolulu Bilgisayar Sistemi

  • Mouse: Logitech G Pro Wireless
  • Keyboard: Logitech G513 Carbon
  • Headset: Logitech G Pro X
  • Mousepad: Logitech G640 SuperMassive Edition

Bugünkü yazımızda sizlerden çok istenen LOL yayıncılarından Bolulu’yu konu edindik. Twitch Bolulu lol Kaç Yaşında Kimdir Hangi Takımda Oynuyor? gibi yayıncılar hakkında bilgi almak isterseniz buraya tıklayarak onlarca ve çoğu bizim sitemizde olan yayıncılar hakkında yazılar okuyabilirsiniz.