İnternet dünyasında birçok yöntem ile kazanç sağlama imkanınız bulunmaktadır. Ancak neredeyse çoğu kişi yanlış taktikler izleyerek bu yöntemlere kolayca küsebiliyor. Ya da bir diğer çokça yaşanan durum isim kişinin sabırsız olmasıdır. Öncelikle bu yazımıza başlamadan önce belirtmeliyiz ki hiçbir pasif gelir kaynağı size ilk haftasından yüklü paralar kazandırmaz. Nasıl bir işe başladığınızda 1 ay dolmadan maaşınızı alamıyorsanız bu iş de aynı o şekil yürümektedir. Hatta daha yavaş bir kazanç süreci sizi karşılar. Etrafınızda duyduğunuz bu kazancı sağlayan kişiler ise inanın bize gerçekten sabreden kişilerdir. Hemen Pinterest Para Kazanma Yöntemi – Pinterestten Kazanç Sağlama içeriğimiz hemen geçiş yapalım

Evet, sizlere bilgi amaçlı olması için bu önerilerimizi yaptıktan sonra konumuza geliyoruz. Öncelikle bilmelisiniz ki Pinterest’de İnstagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal bir ağdır. Zaten bu yazımızı okuyorsanız az çok bilgiye sahipsinizdir. Ancak kısaca özet geçmek gerekirse burada ki sosyalleşme yöntemi görseller ile olmaktadır. Paylaşmış olduğunuz etkileyici görseller sizlere zaman içinde çok iyi kazançlar sağlayabilir. Peki ama nasıl? dediğinizi duyar gibiyiz. Yazımıza devam ediyoruz.

Pinterestten Para Kazanmak

Pinterest ile para kazanabilirsiniz. Ancak gerçekten özverili ve çalışkan bir süreç geçirmeniz gerekmektedir. Orada burada duyduğunuz ”Bu gönderiye şu kadar tıkla, şu kadar kazanç sağla” gibi sizlerin uzun zamanlarını alan yalan içerikler yerine bizler size gerçek bir kazanç yönteminden bahsediyoruz. Bu yöntemde para kazanmak için şu altın kuralı mutlaka ama mutlaka bilmeniz gerekiyor

Pinterest yaklaşık yüzde %80-90 arasında kadınların kullandığı bir platformdur.

Böyle bir platformdaki para kazanma stratejiniz de tabii ki çoğunlukla kadınlara yönelik olmalıdır. Temel mantık şu şekilde işliyor:

Uygulamaya girdiğinizde bir işletme hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Bu kolayca oluşturabiliyor. Kazanç sağlamak için yapılması gereken bir adımdır. Daha sonra zaten karşınıza gelen bilgi alanlarınızı doldurmanız gerekiyor. Bu adımları buraya yazarak daha fazla vakit almak istemiyoruz. Tüm bilgileri girdikten sonra Profil Ayarları sekmesine gelmeniz gerekiyor. Bu kısımda Diğer İçerikleri Üstünüze Alın sekmesine tıklıyoruz. o alanda web sitenizi yazmanızı ve doğrulamanızı ister. Gelir kazanmak için web sitenizin olması mecburidir. Ancak bir siteniz yoksa gözünüz korkmasın, artık çok kolay şekilde videolar izleyerek site kurabilirsiniz. Sitenizi kurduğunuzu varsayıyoruz ve devam ediyoruz. Bu adımdan sonra buraya sitenizi ekleyerek sitenizdeki gerekli Head panelinden doğrulama yapmanız gerekiyor. Bu işlemler Youtube’dan video izleyerek yapılabilecek adımlardır.

Tüm bunların ardından artık para kazanmaya hazırsınız!

Pinterest’ten Web sitesi İle Para Kazanmak – Adsense İle Para Kazanma

Yukarıda saydığımız işlemleri tamamlamanız ardından para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey gerçekten kaliteli fotoğraf koyup düzgün etiketler ile ön plana çıkmaya çalışmaktır. Fotoğrafı anladık ama nedir bu etiket? dediğinizi duyar gibiyiz. Hemen cevap verelim.

Pinterest’te belli başlı ürünler için kullanmanız gereken etiketler ve başlıklar bulunmaktadır. Örneğin; Pantolon modeli ile ilgili bir fotoğraf paylaşacaksanız burada #pantolon #giyim gibi etikteler ile aranmalarda görünmeye çalışmalısınız. Bunların ardından ilgi çeken görseliniz daha yukarılara çıkacak ve diğer kişilerinde görmesini sağlayacak. Bu kişiler sizin görselinize tıklayacak ve hemen yandaki internet sitenize meraklandıkları için göz atacak. Bunun ardından sitenizde vermiş olduğunuz Google Adsense reklamlarına tıklayacak ve size bunlar tık başına para kazandıracak.

Önemli Not: Web sitenizi kurmanızın ardından düzenli içerikler girmelisiniz. Bir süre sonra Adsense’e başvurmalısınız. Bu başka bir içerik konusudur, eğer bilginiz yoksa iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Pinterest İle Para Kazanma

Bahsetmiş olduğumuz bu yöntem, internet sitesi kurma işlerine uzak olan kişiler için zor gelebilir ancak inanın her yerde bunların eğitimi bulunmaktadır. Bu yöntemi başarılı şekilde öğrendiğinizde Pinterest ile güzel pasif gelirler elde edebilirsiniz. Eğer işinizin üstüne düşerseniz bu gelir doğru orantılı olarak asıl gelir kaynağınız varsa bunu bile geçebilir. Emek verilmeden hiçbir işten kazanç sağlanamayacağını ve bedava peynirin sadece fare kapnında olduğunu unutmayın.

Pinterestten Para Kazanalır Mı?

Kısaca son kez değinmek gerekirse:

  1. Web sitesi kurmak
  2. Adsense ( yani Google’dan reklam almak) oluşturmak ve sitemize eklemek
  3. Pinterest’ten kaliteli içerikler ile dikkat çekmek ve sitemizi bu etkileyici görsellerin açıklama kısmına eklemek

Bu aşamaları gerçekleştirdiğinizde ve hemen pes etmediğiniz de en kötü birkaç ay içinde olumlu dönüşler alabileceğinizi düşünüyoruz. Bunu deneyen pek çok kişi de zamanla hayallerini gerçekleştirdiğinden bahsetmektedir.

Pinterest Para Kazanma Yöntemi – Pinterestten Kazanç Sağlama adlı içeriğimizi sizlere yol gösterici olması açısından paylaştık. Daha pek çok gönderimizi hemen incelemek isterseniz bu alana tıklayabilirsiniz.