En iyi Canlı Yayın Uygulamaları Nelerdir , akıllı telefonların hayatımıza girdiği andan beri her geçen gün daha fazla kullanıcı sayısının artması insanları pek çok farklı uygulamaya itiyor. Bunlardan en bilinenleri ise video paylaşım uygulamaları. Ayrıca eğer geçekten uğraşıp emek verirseniz bazılarında ekstra gelir bile elde edebilirsiniz. Şimdi gelin lafı fazla uzatmadan sizlere bu uygulamaları tanıtalım.

İnstagram

Evet yanlış okumadınız İnstagramdan profilinizde veya bir sayfada yayın yaparak arkadaşlarınıza veya kitlenize ulaşabilirsiniz. Ama kaliteli içeriklerle canlı yayın yaparsanız ve bu yayınlarda uzun süreli kalıp izleyicileri yayında tutmayı başarırsınız. Ayrıca profilinizde herkese açıksa zaman içerinse akış kısmında izleyici çekersiniz. Böylece zamanla sizi takip ederler ve bu nedenle markalardan teklif alabilirsiniz.

TikTok

Son 1 yıldır artık tamamen hayatımızda olan ve son açıklanan rakamlarla artık instagram’la kafa kafaya gelen TikTok, kullanıcılarına popülerlik kazandırmak yanı sıra parada kazandırmaya başlamıştır. Peki Tiktoktan nasıl para kazanabilirim dediğinizi duyar gibiyim. Bu sorunun yanıtı ise canlı yayın açmakta yatıyor. Eğer siz yayın açıp burada kitlelere ulaşabilirseniz o zaman o kullanıcılardan kredi kartlarıyla ayıcık, kalp, öpücük gibi ifadeler ki bu ifadeler siz atılırsa paraya dönüşüyor, kazanıp ekstra kazanç sağlayabilirsiniz.

Periscope

Periscope en popüler canlı yayın uygulamalarından biridir. Sadece Türkiye’de aylık 3 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Periscope haber,sanat,spor gibi pek çok alanda ve biriysel kullanıcılarının tek tuşla canlı yayın açıp izleyici kazandığı bir uygulamadır. Sosyal medyaya çok fazla fenomen kazandıran bu uygulama kesinlikle denenmesi gereken uygulamalardan.

Twitch

Oyuncusu musunuz? Ya da çok girişken veya konuşkan biri misiniz? Peki az da olsa ekipmanınız ve biraz da kaliteli bir bilgisayarınız var mı? O zaman kesinlikle twitche kayıt olup ilk yayınınızı açın. Ayrıca Twitch’te izlenme sayınıza oranla bağış alıp gerçekten yüksek miktarda gelirlere ulaşabilirsiniz.

Facebook

Eski popülerliğini kaybeden Facebook artık göneriler yerine canlı yayınlaı öne çıkartıyor. Bunu pek çok kişi bilmiyor ama eğer siz Facebook’ta canlı yayın açarsanız o zaman direkt olarak akışa düşüyorsunuz ve tanımadığınız insanlar etkileyici bir yayın yapıyorsanız sizi izliyor. Bu izlenme sayısına göre bir o kadar insan daha yayınınıza geliyor ve bu sarmal bu şekilde devam ediyor. Facebook sizi bir süre sonra keşfedebiliyor ve size direkt olarak anlaşma teklifi sunuyor veya izleyicileriniz canlı yayında bağış atıyor.

Youtube

Video paylaşım platformu olan dev firma Youtube, artık canlı yayınlara daha çok önem veriyor. Ayrıca kullanıcılar kanalınıza abone olup sizlere 5 lira ile 80 lira arasında gelir sağlayabiliyor.

Azar

Bu sıralar en çok reklam veren firma olan Azar bu pazardan en çok pay sahibi olan firmalardan biri oldu. Fakat bu uygulama diğerlerinin tersine aynı anda birçok kullanıcıya değil tek kullanıcılar arasında geçişe yarıyor. İstediğiniz kişiyle konuşup istediğinizi yana kaydırıp değişebiliyorsunuz.

Bu yazımızda değerli okurlarımız için En iyi Canlı Yayın Uygulamaları Nelerdir adlı gönderiyi paylaştık. Sizlerde bunlar arasından kafanıza yatanı deneyip sonuçlarını görebilirsiniz. Son olarak indirim ve kampanyalardan yaralanmak için anasayfamıza göz atabilirsiniz.