Pi Network Nedir? 1 Bitcoin 18 Şubat itibari ile tam 50.000 dolar. Ee bize ne bundan? dediğinizi duyar gibiyim. Fakat şuan okuduğunuz bu yazı yeni nesil bir kripto yani Sanal para ile ilgili. Bitcoin furyasını kaçırdınız. Ethereum’u kaçırmak üzereseniz. Paranızda şuan bunlara katılıp kâr edebilecek düzeyde değil. Merak etmeyin şuan resmen bir maden kazılıyor ve tamamen ücretisiz. Bu madenin adı Pi network.

Pi Coin bir sanal para birimidir. Şuan daha beta sürümündedir fakat kısa sürede milyon kişiye yakın bir ağı oluşturmuş durumda. Bu ilk başta bitcoine çok benziyor gibi dursa da aslında biraz farklı. Bitcoin gibi uygulamar anlık olarak orada online bulunmanıza ve internet kullanmanıza ihtiyaç duyar. Pi Network ise telefonunuzda internet yoksa bile uygulamada bulunduğunuz müddetçe madencilik yapmanıza izin veriyor.

Pi Network Temel Amaç Olarak En Büyük Sosyal Alışveriş ağı Olmayı Planlıyor

Uygulamaya kayıt olduğunuzda 24 saat içinde size pi kazandırmaya başlıyor fakat sizden istediği şey 24 saatlik periyodlarda bir kere de olsa uygulamaya girmeniz. Her girişinizde belli ölçüde Pi kazandırmaya devam ediyor. Bu işlemi 3 gün içinde uygularsanız artık katkı sağlayan biri oluyorsunuz ve arkadaşlarınızı kendi davet kodunuz ile davet edip 5 arkadaş sayısına kadar yaptıkları kazımdan kâr sağlayabiliyorsunuz.

Kayıt Olmak İstiyorum Fakat Davet Kodu İstiyor

Bu sorun uygulamadaki en büyük sorun olarak görülüyor. Şöyle ki eğer yakın arkadaşlarınızdan bu sistemde bulunan yoksa ne yazık ki kayıt olamayacaksınız. Ne zaman birileri vesilesi ile davet alıp bu uygulamada bulunan bir yakınınız olursa o zaman oda sizi davet ederek kayıt olmanızı sağlayabilir. Pi Coin’in şuan için piyasalarda herhangibir değeri yoktur. Fakat eğer ileri ki aşamada kazım işlemleri bitip sonrasında hiçbir şekilde kimsenin müdahale edemeyeceği bir para birimi olduğu ispat edilir ise o zaman kendini piyasada yer bulabilir ve şuan günde 1-2 dakika ayırıp Pi biriktirenler, Bitcoin sahiplerri gibi milyoner olabilir. Unutmayın ki BTC’ de başlangıçta ücretsizdi.

Kafanızı karıştırmadan bugün sizlere kısaca Pi Network Nedir? adlı Sorumuzu basit şekilde anlatmaya çalıştık. Daha fazlası için lütfen bizi takip etmeyi unutmayın.