Son dönemde pandeminin de etkisiyle pek çok kişi hem en güvenli hem de en sağlıklı ulaşım araçlarını arar oldu. Günümüzde ise bu araçların başında ise elektrikli scooterlar geliyor. Hız ve ücretlendirme açısından pek çok avantaj sağlayan elektrikli scooterlar aynı zamanda kimse ile yakın temas kurmadığınız için en sağlıklı taşıtlar arasında yer alıyor. Fakat piyasa değeri 3 bin lira ile 60 bin arasında olmasından dolayı çoğu kişi satın almak yerine kiralık scooterlara ilgi duymaya başladı. Bu boşluğu gören pek çok firma ise girişimleri ile doldurmaya çalışıyor. Bugünkü yazımızdan bu firmaların en güçlülerinden olan BinBin firmasına bakacağız. Peki Bin Bin Nasıl Kullanılır Bin Bin Dakikası Ne Kadar ?

Bin Bin Nasıl Kullanılır?

Öncelikle telefonumuza BinBin Uygulamasını indiriyoruz. Sonrasında uygulama da gerekli alanları doldurup kart bilgimizi de tanımladıktan sonra yakınlarda ki scooterları arıyoruz. Harita da en yakın olan ve aynı zamanda şarjı olan scooter’ı bulduktan sonra uygulamada ki QR kodu scooterda ki koda doğru tutuyoruz. Kameramız bu kodu otomatik algılıyor ve eşleşme gerçekleştiğinde cihaz kilidini açıyor. Buradaki en önemli husus BinBin kullanırken harita da belirlenen alanlar dışına çıkmamanızdır. Eğer çıkacak olursanız cihaz hızı kesiyor ve uyarı veriyor.

Cihazın sağ elle tutulan tarafında gaz ve zil bulunmaktadır. Sol tarafta ise ön ve arka fren bulunmaktadır. Bunun dışında ön ve arka tarafında toplamda 2 adet ışık bulunmaktadır. Sürüşünüzü gerçekleştirip artık bırakmak istediğinizde yakınınızdaki bir direği tercih edebilirsiniz. Bu direğe cihazın kilit kablosunu sıkıca geçirip deliğine tam oturtmanız çok önemlidir. Son olarak ise bağlayıp uygulama üzerinden fotoğrafını çekip sürüşünüzü sonlandırabilirsiniz.

BinBin Scooter Dakikası Ne kadar? Açılış Fiyatlandırması

BinBin Scooter Açılış Ücreti 1.75 TL’ dir.

Sonrasında her dakika için 55 Kuruş bir ücret alınmaktadır.

BinBin Nasıl İndirilir? Ücretli Mi?

Diğer pek çok uygulama gibi BinBin uygulaması da Google Play Store ve App Store mağazalarında bulunmaktadır.

Uygulama Boyutu : Güncel olarak 69.3 MB’dır.

Uygulama Ücreti: Uygulama için indirim aşamasında herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir.

Bin Bin Nasıl Kullanılır Bin Bin Dakikası Ne Kadar yazımızın bu kısmına kadar geldiğiniz ve vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Diğer faydalı içeriklerimize ve haftalık güncellenen kataloglarımıza bakmak isterseniz buradan sitemize bir göz atabilirsiniz.