Valorant adlı oyun şu aralar en popüler oyun kategorileri arasında yer alıyor. RİOT Game’in yapımını üstlendiği bu oyun, sadece ülkemiz de bile şu anda yüzbinlerce kişiye ulaşmış durumda. Öyle ki bu şirketin adını duyuran oyun olan LOL ( League Of Legends) adlı oyunuşimdiden geride bırakmak üzere gibi duruyor. Bu nedenle bu kadar çok ilgiyi üzerinde barındıran bir oyun da doğal olarak kendi popüler oyuncularını doğuruyor. Bugünkü yazımızda hem Türkiye de hemde Avrupa da en iyi takımlardan biri olarak gösterilen BBL takımının Türk Oyuncusu Valorant Ali Osman ‘aslanm4shadow’ Balta Kimdir Kaç Yaşında? konusunu işleyeceğiz.

Twitch aslanm5shadow Kim?

Kendisini detaylı olarak tanıtacağız fakat öncelikle sizlere Twitch’te ki kariyerinden bahsetmek istiyoruz. Ali Osman Balta çok sık olmasa da aynı zamanda bir yayıncıdır. Anlık olarak binlerce kişiye yayın yapmaktadır. Şu anda 138.000 takipçisi bulunmaktadır. Yayınlarının büyük kısmında takım arkadaşlarıyla DUO atmaktadır ve Omen karakteri ile oynamaktadır. Takım arkadaşı olan kero hakkında ayrıntılı bilgi isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

aslanm5shadow Ali Osman Balta Kimdir? Kaç Yaşında?

Ali Osman Balta zamanında bir trafik kazası geçirmiştir. O dönem babası vefat etmiştir. Aynı süre zarfından bahsederken psikolojisinin iyi olmadığını kendisini eve kapattığını söylüyor. Bir sürer sonra bilgisayar alıp oyunlara dönüp o dönemden şimdiye kadar oyun oynadığından bahsediyor.

Kişisel bilgilerinden bahsetmemiz gerekirse, aslanm5shadow 26 yaşındadır. Yaşadığı şehir Istanbuldur.Twitchte yayın yapmaktadır fakat aynı zamanda Profesyonel olarak Valorant oynamaktadır.Big Boss Layf adlı takımda pek çok müsabakaya çıkmıştır.Main karakteri ise Omen’dir. Şimdi ise Oynadığı karakter olan Omen ile ilgili detaylı bilgilendirme yapmak istiyoruz.

Valorant Omen Karakter Özellikleri

Omen (omın diye okuyanlar da var) karakterinin yetenekleri şu şekildedir.

Gizli Adım: Bir gölge görünüşü yeteneği kuşanır ve menzil göstergesini görüntüler. Kısa bir beklemenin ardından işaretli konuma ışınlanmak için ateş etmeniz gerekir.

Paranoya: Hemen ileri fırlayan bir gölge atışı yapar. Kısa süe içerisinde dokunduğu herkesin görüş menzilini kısıtlar. Bu atış direkt olarak duvardan geçebilir.

Karanlık Örtü: Bir gölge küresi kuşanıp ve menzil göstergesini görüntüler. Gölge küresini işaretli konuma göndermek için ateş eder. Görüş kısıtlayan uzun süreli bir gölge küresi oluşturur. Hedef alma esnasında işaretçiyi daha uzağa götürmek için alternatiş ateşi basılı tut. İşaretçiyi daha yakına getirmek için yetenek tuşuna basılı tut.

Gölgelerin İçin (ULTİ): Bir taktik harita kuşanır. Seçili konuma ışınlanmayı başlatmak için ateş etmeniz gerekmektedir. Omen ışınlanma esnasında gölge işaretine bürünür ve düşmanları onu yok ederek ışınlanmayı iptal edebilir.

Kısaca Omen kontrol uzmanı görevini üstlenmektedir. Menzil kısıtlama özelliğine sahiptir. Oyunun en sinsi karakteri de diyebiliriz.

Valorant Ali Osman ‘aslanm4shadow’ Balta Kimdir Kaç Yaşında? gibi pek çok yayıncı hakkında sitemizin blog kısmında yazı mevcuttur. Güncel olarak okumak isterseniz hemen şuan ulaşabilirsiniz. Ayrıca yazımızı buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederiz.